TERVETULOA SIVUSTOLLE

Tuotteiden ostaminen ja toimitus

Olet lämpimästi tervetullut ostoksille nettikauppaamme tai ottamaan yhteyttä meihin yritysasiakkaana!

Nettikaupassa tuotevalikoimamme on koottu kokonaisuudeksi, josta voit ostaa joko yksittäisen tuotteen tai tuotekokonaisuuden. Mallistomme uudistuvat jatkuvasti, mutta pyrimme siihen, että asiakkaana voit myös täydentää tuotesarjojasi rauhassa eli valikoimamme ei uudistu liian usein. Toivomme, että sinulle tulee ostoksilla meillä hyvä mieli ja pystymme tuomaan tuotteillamme iloa arkeesi ja juhlaasi!

Yrityksille tarjoamme nettikaupan tuotteidemme lisäksi useita käyttötavara-alueen tuoteryhmiä jälleenmyyntiin sekä erilaisiin yhteistyöprojekteihin. Tuotealueina ovat mm. tekstiilit pukeutumisen ja sisustamisen tuotealueilla sekä messu- ja liikelahjat. Kaikkea tekemistämme ohjaa laatu, kauneus ja käytettävyys.

ASIAKKAANA KULUTTAJA

Tuotetiedot

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin tarvittaessa.

Toimitus

Toimitamme tilaamanne tuotteet postin kuljetettavaksi 3-5 työpäivän kuluessa tilauksesta. Erillistilattavissa tuotteissa toimitusaika on mainittu erikseen ja niiden toimitusaika on pääsääntöisesti 1-2 viikkoa. Mikäli toimitusaika on tätä pidempi, ilmoitetaan asiakkaalle erillisellä sähköpostiviestillä täsmennetty toimitusaika otettuamme tilauksen käsittelyyn. Tilatessasi erillistilattavia tuotteita varastotuotteiden lisäksi, toimitamme varastossamme olevat tuotteet normaalin toimitusajan puitteissa ja tilaustuotteet erillisenä jälkitoimituksena myöhemmin.
Kaikki tilatut tuotteet pyritään kuitenkin aina mahdollisuuksien mukaan toimittamaan yhdellä kertaa.

Tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan tai muuhun asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen. Asiakkaana voit halutessasi tilata tuotteet suoraan esimerkiksi lahjan saajalle. Toimitamme tilauksia tällä hetkellä vain Suomeen. Tuotteet voidaan toimittaa lähimpään postitoimipisteeseesi tai Postin SmartPost -pakettiautomaattiin. Pienin postitse toimitettavan tilauksen arvo on 20,00 euroa ja toimituskulu 6,90.

Posti lähettää saapumisilmoituksen tilauksestasi tekstiviestinä. Tilaus noudetaan lähetystunnuksella ja henkilötodistuksella. Mikäli lähetettävän paketin ulkomitat ylittävät pakettiautomaatin (SmartPostin) maksimimitat (60cm x 36cm x 60cm) tai tilauksesi koostuu useammasta paketista, toimitetaan tilaus automaattisesti toimitusosoitettasi lähimpänä olevaan Postin toimipisteeseeen.

Tilaus tulee noutaa postista saapumisviikon ja sitä seuraavan kahden täyden kalenteriviikon aikana. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa postista, palautuu lähetys meille.

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi kaikkien kotimaisten pankkien verkkopalveluissa: Nordea, OP, Danske, Säästöpankki, LähiTapiola, POP, Aktia, Handelbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Käyttäessäsi oman pankkisi verkkopankkitunnuksia, siirryt vanamogroup.fi sivuilta hetkeksi verkkopankkiisi ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout.fi
(Checkout Finland Oy • Varastokatu 3 A, 4 krs. 33100 Tampere • Y-tunnus 2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksuun liittyvissä mahdollisissa ongelmatilanteissa olethan yhteydessä:
Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00€/min)
09 – 4282 7110 (pvm/mpm)
Arkisin klo 09 – 16

Vaihto ja palautus

Tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana. Verkkokaupastamme tilattu tuote palautetaan Vanamo Group Oy:lle postin kautta asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on asiakkaalle maksuton. Merkitsethän tuotteen liitteeksi seuraavat tiedot:
– vaihto tai palautus
– tilaaja
– tilausnumero
– puhelin numero/ sähköpostiosoite
– palautettavien tuotteiden tuotenumerot
– mikäli haluat vaihtaa tuotteet, tilalle vaihdettavien tuotteiden tuotenumerot
– tilinumero (hyvitystä varten)

Palautusosoite:
Vanamo Group Oy
asiakaspalautus
Ratastie 13
03100 Nummela

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille. Luottokortilla tilattujen tuotteiden summa hyvitetään luottokorttitilillenne. Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta. Palautamme ylimääräiset rahat, jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen tai tuotteiden arvo. Maksamme hyvitykset viimeistään 14 vuorokauden kuluttua palautuksesta. Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, otattehan mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme (info@vanamogroup.fi).

Myyjän vastuurajoitus

Kaikki tuotetiedot annetaan aina sitoumuksetta. Oikeus hinnoittelu- ja tuotetietovirheisiin varataan. Myyjä ei vastaa viivästyksestä, johon hän ei kohtuudella ole voinut vaikuttaa. Myyjän vastuu kaikissa tapauksissa – mukaan lukien tuotteen huono saatavuus – rajoittuu enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Lunastamattomat lähetykset

Lunastamattomista lähetyksistä veloitamme posti- ja varastoon palauttamistyöstä aiheutuneet kulut asiakkaalta jälkikäteen (Kuluttajansuojalaki 5. luku) sekä lisäksi normaalit laskutus-, huomautus- ja perimiskulut.

ASIAKKAANA YRITYS


Jälleenmyynti

Kerromme mielellämme lisää jälleenmyyntiin liittyvistä mahdollisuuksista yritysasiakkaille. Olethan yhteydessä henkilöstöömme tai osoitteen info@vanamogroup.fi kautta.

B to B projektit

B to B puolella toimimme asiakkaan tarpeiden mukaisesti mm. erilaisissa suunnitteluun, tuotteistuksiin ja konsultointiin liittyvissä projekteissa. Olethan yhteydessä henkilöstöömme tai osoitteen info@vanamogroup.fi.