Sukellus kukkamereen

  Joko olet kokeillut aikuisten värityskuvia? Vanamon värityskuvasivut sukeltavat luontoon, mielikuvitukseen ja luovaan ajatteluun auttaen sinua keskittymään, rentoutumaan ja nauttimaan hetkestä. Nyt saat meiltä 20-sivuisen värityskuvapaketin pdf-muodossa omaan sähköpostiosoitteeseesi, josta voit sen tulostaa itse haluamallesi paperille uudelleen ja uudelleen. Voit näin luoda yhdestä kuvasta monta eri versiota ja käyttötarkoitusta. Askartele niistä kortteja tai mitä vaan

Lue lisää »

Ihan itse tehty!

Ovikranssin ei tarvitse aina olla pyöreä. Se voi olla juuri sellainen kuin sinä haluat! Luonnossa kulkemalla löytää vaikka mitä kaunista. Ei tarvitse lähteä kovinkaan suureen metsään, kun jo löytää sylillisen  aineksia mukavaan puuhaan. Tämän ovikoristeen tekemiseen tarvitset  kimpun kanervia, kepin, käpyjä, sulkia, hiukan villalankaa, hiukan ompelulankaa, sakset, ehkä vähän puuhelmiä ja ison parsinneulan. Tai ihan mitä

Lue lisää »

Piirakkavuoka testattu

Aamulla otetaan mustikkavainukoira ja kuppi ja mennään metsään. Takaisin tullaan marjojen kanssa. Sitten otetaan Vanamon Äiti Maa-sarjan suuri piirakkavuoka ja tehdään piirakka, jonka päälle viimeiseksi kumotaan aamulla kerätyt marjat. Sitten yritetään nopeasti kuvata piirakka ja vuoka. Kuvaamisesta ei tosin tule oikein mitään, koska koekeittiön henkilökunta vie piirakan käsistä. Jonossa on myös mustikkavainukoira nenineen. Vuoka on

Lue lisää »

Kanervat

 

Vanamon mallistojen inspiraationa toimii luonto, sen harmonia, rauhallisuus ja kauneus…ihmeellinen ikiaikaisuus.
Kestävyyttä ja luontoa on ajateltu myös materiaalin ja valmistuspaikan valinnassa.
Astiastot valmistetaan meitä lähellä Norjassa Figgjon tehtailla kestävästä vitroposliinista,
mikä tekee tuotteista pitkäikäisiä, sukupolvelta toiselle arjessa ja juhlassa toimivia.
Figgjon tuotteet on kehitetty kestämään suurkeittiöiden tarpeita ja kovaakin kulutusta.
Ne voi huoletta laittaa niin uuniin, mikroaaltouuniin, konepesuun kuin pakastimeenkin.
Meillä Vanamossa suunnitellut kuvamaailmat luontoaiheineen kertovat samaa asiaa….hyvä laatu ja kestävyys säästävät planeettaamme.
Kuvitus on sijoitettu lasitteen sisään, eikä se katoa pikkuhiljaa tiskikoneen uumeniin. Kahvilusikkaa voi iloisesti kolistella kuppien sisällä ilman, että hetken kuluttua kupin sisus olisi täynnä harmaita viiruja.
Luontoa on ajateltu myös kuvituksen värityksissä. Värit valittu suoraan Suomen luonnosta, jolloin nekin kestävät aikaa, eikä silmä väsähdä.

 

 

 

VanamoGroupRapujuhla

 

On elokuun juhlien aika ja luonto antaa parastaan lautasillemme 🙂
Nautitaan vielä kesästä hetki!
Kauniit kattaukset mallistostamme, jonka kuvamaailma suunnitellaan Suomessa ja valmistutetaan Norjassa Figgjon tehtaalla.
Materiaali on laadukasta vitroposliinia, joka soveltuu arkeen ja juhlaan…kestää mikron, uunin, konepesun sekä pakastamisen.
Tervetuloa kauppaamme.

Vanamo Dekomissa

Sisustusliike Dekomin valikoimissa on nyt saatavilla lisää Vanamon astioita. Lahjavinkkinä koulunsa päättäville ja muille kesällä juhliville sankareille. Dekomi sijaitsee Nummelassa osoitteessa Tuusantie 1.

Lue lisää »

Vanamo Naantalissa

Vanamo Shop avattu Naantaliin viehättävän Hotelli-Kahvila Amandiksen tiloihin. Poikkea herkuttelemaan ja tutustumaan astioihimme. Amandis sijaitsee parhaalla paikalla rannassa, matkalla Muumimaailmaan, Nunnakatu 5.

Lue lisää »

Onnea Äideille!

Ihanille Äideille laadukasta posliinia, jonka kyljissä kukat kukkivat, linnut laulavat, enkelit ja keijut lentelevät perhosineen. Unohtamatta luontoäitiä ja luontoa, jonka antimista astioiden kuvamaailman innoitus on saatu ja Suomessa suunniteltu. Astiastot on valmistettu Norjassa laadukkaasta vitroposliinista, jota voi huoletta käyttää mikroaaltouunissa, uunissa, pakastimessa ja konepesussa. Juhlapäivän kunniaksi verkkokauppamme tuotteet ovat tilattavissa ilman toimitusmaksua 15.5. asti.

Lue lisää »
Pages:12»